Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@06:39:40 GMT

کیک بیسکوییت یخچالی نیازی به پخت ندارد!

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۴۳۲۷۷

به گزارش پارس نیوز، ماهنامه کیک و شیرینی: کیک بیسکویت یخچالی که به کیک سرد هم معروف هست احتیاج به فر و پخت ندارد و چون به راحتی تهیه می شود و طعم خوبی دارد جزو دسرهایی است که پرطرفدار است. مواد لازم:
شیر: 3 پیمانه دارچین (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری پوست رنده شده لیموسنگی: نصف یک عدد شکر: 150 گرم زرده تخم مرغ: 3 عدد نشاسته ذرت: 70 گرم پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری بیسکویت: به مقدار لازم خامه: 5 قاشق سوپ خوری شکلات تخته ای: نصف یک بسته کره: یک قاشق سوپ خوری طرز تهیه:

1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 پیمانه شیر، چوب دارچین، پوست رنده شده لیموسنگی و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید. 2. زرده های تخم مرغ، نشاسته ذرت و یک پیمانه شیر باقیمانده را در مخلوط کن به خوبی با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به تدریج به مخلوط شیر جوش آمده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.

3. ظرف را از روی حرارت بردارید. 4. دو قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به نیمی از کرم اضافه و مخلوط کنید. 5. قالب مربع یا مستطیل شکلی را با سلفون بپوشانید. بیسکویت ها را در مقداری شیر خیس کنید و سپس به صورت یک لایه کف قالب بچینید. مقداری از کرم را روی لایه بیسکویت پخش کنید. دوباره لایه ای از بیسکویت بچینید و این بار مقداری از کرم شکلاتی را روی آنها پخش کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید (لایه آخر باید بیسکویت قرار بگیرد).

کیک را حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید (هر چه کیک بیشتر در یخچال بماند بهتر است). نصف یک بسته شکلات و 5 قاشق سوپ خوری خامه را در ظرف مناسبی در مایکروویو ذوب کنید. پس از هر 30 ثانیه قرارگیری در مایکروویو مواد را هم بزنید تا شکلات ذوب شود. یک قاشق سوپ خوری کره ذوب شده را اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را روی کیک بریزید و پس از این که شکلات خودش را گرفت، کیک را سرو کنید.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۳۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • یک دسر بهاری خوشمزه با توت فرنگی
  • انتقاد یک امام جمعه از مشروب‌خوری برخی پزشکان ایرانی
  • انتقاد آیت‌الله مدرسی از مشروب‌خوری برخی پزشکان در فارس